Uusi hallitus vuosimallia 2022 + liity mukaan uusiin työryhmiimme!

Yhdistykselle valittiin uusi hallitus helmikuun vuosikokouksessa. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Vilma, jonka lisäksi hallitukseen kuuluu Eevi, Inkeri, Jutta, Krista ja Outi.

Hallituksen rinnalle perustetaan neljä työryhmää, jotka pyrkivät oman teemansa sisällä edistämään yhdistyksen toimintaa. Työryhmät ovat termistötyöryhmä, tulevaisuus/strategiatyöryhmä, tapahtumatyöryhmä sekä some/viestintätyöryhmä. Kannustamme kaikkia kiinnostuneita lähtemään mukaan työryhmiin, voit ilmoittautua ryhmiin lähettämällä meille viestin Facebookissa, Instagramissa, sähköpostilla tai nettisivujen Ota yhteyttä -lomakkeella.

Termistötyöryhmä

Viejä, seuraaja, sateenkaaritanssi, samesex-pari… toiminnansuunnitteluillassa yhdessä todettiin, että käyttämämme termistö ei ole yhtenäistä eikä tarpeeksi inklusiivista. Lähtisitkö mukaamme työstämään uudenlaista tanssisanastoa?

Termistötyöryhmän tavoitteena on miettiä toimintaamme sopivat termit, jotka voimme vakiinnuttaa käyttöön. Ihannetilanteessa voisimme luoda materiaalia muiden tanssitoimijoiden käyttöön.

Termistötyöryhmään voi liittyä hyvin matalalla kynnyksellä, ja keskustelu termeistä on sitä rikkaampaa mitä enemmän ihmisiä saadaan mukaan.

Some/viestintätyöryhmä

Kiinnostaako sinua sateenkaari- ja samesex-tanssista viestintä, esimerkiksi somejulkaisujen tekeminen, valokuvaus tai nettisivujen sisältöjen kirjoittaminen? Tule mukaan some/viestintätyöryhmään!

Viestinnällämme tavoittelemme yhteisöllisyyden luomista tanssiharrastajien välille, lajitietoisuuden lisäämistä sekä jaamme tietoa tapahtumista ja kursseista.

Työryhmään voit tulla mukaan omanlaisella panoksellasi, niin kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii. Ei tarvitse olla mitään erikoistaitoja, voidaan yhdessä oppia asioita.

Tapahtumatyöryhmä

Tanssitapahtumat, kurssit, Pride-viikko… jos olet innostunut toimintamme kehittämisestä ja haluat tuoda tanssivia ihmisiä yhteen, tapahtumatyöryhmä voisi olla sinun paikkasi!

Tällä hetkellä tapahtumien järjestäjät sijaitsevat lähinnä pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla, mutta mikäli innokkaita ihmisiä löytyy myös muualta Suomesta, niin kannustamme sateenkaarevien tanssitapahtumien järjestämiseen myös muuallakin.

Voit tehdä työryhmässä sinua kiinnostavia asioita ja osallistua järjestelyihisi mahdollisuuksiesi mukaan.

Tulevaisuus/strategiatyöryhmä

Millainen on Sateenkaaritanssijat ry viiden vuoden päästä? Millaiset tavoitteet toiminnalle asetetaan?

Toiminnansuunnitteluillassa nousi esille tarve yhdistyksen toiminnan pidemmän tähtäimen suunnitelmalle, jolla tähdennetään yhdistyksen tarkoitusta ja luodaan pitkäjänteistä sekä tavoitteellista toimintaa. Tule mukaan osallistumaan keskusteluun!

Kommentointi on suljettu.

A WordPress.com Website.

Ylös ↑